x

Ronnie Wood med på Starsailor-single

Ronnie Wood med på Starsailor-single

Starsailor rykker udgivelsen af deres kommende album, men fastholder udgivelsesdatioen på den kommende single, der indeholder et samarbejde med guitaristen Ronnie Wood.

Bandets kommende single "Tell Me It's Not Over" er nemlig fastsat til udkomme den 2. marts i år, som er nøjagtigt den samme dato, deres nye album "All The Plans" gerne skulle have været på butikshylderne. Men ifølge et blog-indlæg på bandets myspace-side, er udgivelsesdatoen for det nye album blevet rykket frem til den 9. marts, fordi pladen ellers ville blive udgivet samme dag som U2s nye album "No Line on the Horizon".

Ifølge NME kommer der på den nye single også en version af titelnummeret til "All The Plans", som inkluderer en gæsteoptræden fra Ronnie Wood, der er guitarist i velkendte The Rolling Stones. Ydermere vil "Tell Me It's Not Over" indeholde sangen "In Their World", som ikke kommer til at være med på den nye albumudgivelse og dermed kun kan anskaffes ved køb af singlen.

Starsailor får et travlt forår med den nye plade- og singleudgivelse, samt tolv koncerter rundt omkring på de britiske øer i løbet af marts og april måned.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA