x

Tre års betinget dom til Scott Weiland

Tre års betinget dom til Scott Weiland

Stone Temple Pilot-sangeren Scott Weiland, der nu synger i supergruppen Velvet Revolver, var i sidste uge i retten i Pasadena i Californien, hvor han var anklaget for besiddelse af stoffer. Weiland blev idømt en betinget dom på tre år samt rådgivning og forsat afvænning.

"Scott har det fint, han takker alle for deres støtte og ser frem til at lave Velvet Revolver-albummet der udsendes i starten af næste år", udtaler bandets publicist Arlett Vereeke.

Tidligere på årets blev Weiland arresteret i Burbank i Californien, efter at politiet havde fundet stoffer i sangerens bil. Weiland blev også i 1995 og 1997 arresteret for stofbesiddelse i Californien. Året efter blev han arresteret i New York og blev sendt i fængsel, fordi han havde overtrådt sin prøveløsladelse med en overdosis. Efter løsladelsen i 2001 prøvede Weiland at gå på afvænning, men blev senere arresteret i Las Vegas efter en voldsom diskussion med sin daværende kone Mary.

Weiland, Dave Kushner og de tre tidligere Guns N’ Roses-medlemmer Slash, Duff McKagan og Matt Sorum skulle efter planerne have en ep i handlen engang i oktober måned.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA