x

David Bowie afviser Berlin-historie

David Bowie afviser Berlin-historie

I sidste uge spredte der sig en historie om, at David Bowie skulle have slået sig ned i Berlin for at indspille et nyt album. Den historie afvises nu på sangskriverens officielle webside, hvor rygter om en kommende optræden på den amerikanske Coachella Festival også afvises.

Sidstnævnte historie gik på, at Bowie ville fremføre hele sit Ziggy Stardust-show igen på festivalen, men det bliver altså ikke til noget. Historien har været oppe at vende tidligere, men endnu engang har Bowie altså meldt ned på idéen.

I et indlæg på den officielle David Bowie-webside afvises Coachella-historien altså, og det nævnes også, at Bowie ikke har en Twitter-konto. Det er en reference til historien om, at den engelske musiker skulle have annonceret på websiden Twitter.com, at han var taget til Berlin for at indspille en ny plade.

Det er dermed også blevet benægtet, og vi sidder nu tilbage i en situation, hvor vi ved en hel masse om, hvad Bowie ikke laver, men intet aner om, hvorvidt han nogensinde vil lave en opfølger til "Reality" fra 2003.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA