x

DR1 kommer med Talent 09 til efteråret

DR1 kommer med Talent 09 til efteråret

Når den igangværende sæson af sangkonkurrencen X Factor afsluttes, er DR1 endnu engang klar med et underholdningsprogram, hvor folk får lov til at vise deres talenter, eller mangel på samme, frem for hele den danske befolkning. Talent 09, der er opfølgeren til sidste års Talent 2008, bliver således sendt om fredagen på DR1s sendeflade til efteråret.

DRs underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, har store ambitioner for programmet og pointerer:

"Vi var rigtig godt tilfredse med Talent 2008, og vi samlede simpelthen så mange værdifulde erfaringer, inspiration og helt nye idéer op undervejs i processen, at vi nærmest ikke kunne lade være med at lave en ny sæson. Så vi er klar med et stærkt show, ingen tvivl om det. Og jeg glæder mig til at præsentere seerne for Talent 09."

Vinderne af Talent 2008, robot-dansedrengene Jeppe Thybo og Nick Johnsen, vandt i finalen over street-danseren Nicklas og det færøske punk-håb Ragnar. Thybo og Johnson optrådte senest i lørdags på DR1 til Danmarks Indsamling, som er et stort velgørenheds-show, hvor der i alt blev indsamlet mere end 72 millioner kroner til støtte for afrikanske familier.

Reglerne for deltagelse i talentprogrammet er de samme som sidste gang: Alle kan stille op til audition, uanset om man stiller op solo eller som gruppe, og uanset hvilket talent og alder man har. Hvis man stiller op til dette års Talent 09, har man muligheden for at komme på fjernsyn og vinde præmiesummen på 250.000 kroner.

I løbet af et par dage åbner DR1 for tilmeldinger til precasting, som man kan få mere information om på dr.dk/talent.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA