x

Julie klar med nyt album

Julie klar med nyt album

Sangerinden Julie er i starten af februar klar med sin fjerde albumudgivelse "Lige Nu", som er hendes første dansksprogede plade. Julie har, som en af de efterhånden rigtig mange talent-show-deltagere, formået at løfte sig videre og fået en længerevarende musikalsk karriere.

Julie har tre albums på bagen og har leveret en hel række single-hits så som "Every Little Part Of Me", "Completely Fallen", "Shout", "Its A Wonderful Feeling", "Take Me Away", "Moments Bliss", "Et Sidste Kys" med Nik & Jay, og "Jesus & Josefine" med Martin Brygmann.

Det nye album har i følge en pressemeddelelese "fokus på melodi", og sangene er skrevet af Julie selv i tæt samarbejde med Marcus Winther-John fra Inside The Whale og Colorblind-eks-medlemmet Mads Haugaard, som også har stået for produktionen. Blandt de medvirkende gæster på pladen, som på tekstsiden skulle være mere personlig end de foregående albums på engelsk, er navne som Nik & Jay og Søs Fenger.

Den første single fra "Lige Nu" har navn efter albummet og blev spillet for første gang ved lørdagens store velgørenheds-show på DR1, Danmarks Indsamling, hvor der i alt blev indsamlet mere end 72 millioner kroner til støtte for afrikanske familier.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA