x

Danskerne har for alvor opdaget Koncerthuset

Danskerne har for alvor opdaget Koncerthuset

Siden DR-byggeriet Koncerthuset åbnede forrige weekend, har Danmarks Radio solgt lige så mange billetter om dagen til Koncerthuset, som der hidtil er blevet solgt hver uge. 12.000 billetter er allerede solgt, og 9.000 har sikret sig en rundvisning. Tallene skal sammenlignes med, at der cirka bliver udbudt 120.000 billetter årligt, og siden åbningen har det noget dyre byggeri, Koncerthuset i DR Byen, haft vind i sejlene:

"Siden åbningen den 17. januar har vi solgt lige så mange billetter om dagen, som vi hidtil har solgt hver uge, og der er en søgning på alt. Folk vil ind at se Koncerthuset så hurtigt som muligt," oplever Koncerthusets salgschef, Carsten Lassen fra DR Musik, og han tilføjer:

"Salget lever til fulde op til vores forventninger, men det er vigtigt at understrege, at der ikke er udsolgt. Jo, det er der til nogle få koncerter, som for eksempel DR Symfoniorkestrets koncerter med Beethovens 9. og Mahlers 8. symfoni. Men i nogle tilfælde prøver vi at arrangere ekstrakoncerter, så vi kan efterkomme efterspørgslen. Det har vi for eksempel gjort med DR Underholdningsorkestrets Lord of the Rings-koncerter i marts og ’Vild med Vivaldi’-koncerter i februar."

De seneste 10 dage har onkring 9.000 mennesker bestilt en rundvisning i Koncerthuset eller den såkaldte "produktionstur" i DR Byen. For øjeblikket sælger DR rundvisninger frem til sommer, og snart bliver der også åbnet for salget af rundvisninger i efteråret, og yderligere information om rundvisningerne kan findes på hjemmesiden www.dr.dk/rundvisning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA