x

Tina Turner kommer til Skandinavien

Tina Turner kommer til Skandinavien

Det er nu blevet bekræftet, at Anna Mae Bullock aka Tina Turner udvider sin tour i Europa, og kommer et smut forbi Skandinavien i april måned. Den 69-årige amerikanske entertainer giver én koncert i henholdvis Norge og Sverige, og to koncerter i Finland, men Turner har ikke officielle planer om en koncert i Danmark.

De fire koncerter i Skandinavien er foreløbig nogle af de sidste, Turner skal spille som del af hendes "Tina!: 50th Anniversary Tour", som hun begyndte på i oktober sidste år i USA og slutter den 30. april 2009 i Belgien, men hun har altså også lige fået tilføjet et par datoer her i Norden.

Tina Turner spiller den 17. april på Telenor Arena i Oslo i Norge, den 19. april på Stockholm Globe Arena i Stockholm i Sverige, den 23. og den 24. april på Hartwall Arena i Helsinki i Finland. Som man kan se af hendes Skandinavien-program, er der umiddelbart et hul til en ekstra koncert den 21. april, så man kunne spekulere på, om der måske ikke kom en koncert i Parken, men måske er det ikke noget, der huer Tina Turner set i lyset af hendes sidste optræden her i landet, til det store H.C. Andersen-show i Parken i 2005.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA