x

Baal aflyser koncerter

Baal aflyser koncerter

Nyheden fra i middags opdateret med info om, at Baal giver erstatningskoncerter

Bjørn Fjæstad, forsanger i Baal, oplyser på sin Facebook-side, at han har fået en virus på stemmebåndet, og gruppen er derfor nødt til at aflyse deres to næste koncerter, henholdsvis fredag den 6. februar på Café Von Hatten i Randers og lørdag den 7. februar på Kulisselageret i Horsens. Bjørn Fjæstad skriver videre, at det er første gang i hans karriere, at han har mistet stemmen og ærger sig voldsomt.

Baal havde ellers netop taget hul på lille Danmarksturné oven på udgivelsen af sidste efterårs album, "Behind Your Echoes". Baal nåede at spille i Kolding og Rødovre i weekeden, inden en virus fik bugt med Bjørn Fjæstads ellers normalt velsmurte stemmebånd. Den næste Baal-koncert er planlagt til at finde sted 8. maj på Train i Århus.

GAFFA har kontaktet Baals talsmand Las Thomsen for at høre, om koncerterne forsøges gennemført på et senere tidspunkt, og han kan oplyse, at gruppen arbejder på erstatningskoncerter i enten maj eller september. Indtil videre kan man få billetterne til koncerterne i Randers og Horsens refunderet, hvor de er købt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA