x

Nye koncertdatoer med Mixtune For Cully

Nye koncertdatoer med Mixtune For Cully

Aage Hedensted er manden bag indie-rock-kult-succeser såsom Yellowish og Slowburn, og nu er han manden i spidsen for det ambitiøse projekt Mixtune For Cully, der sidste år udsendte deres anmelderroste debutplade "We Know Where The Aircrafts Hide" på Good Tape Records / Playground. I løbet af februar, april og maj måned dukker bandet op i henholdsvis Århus, Kolding, København, og Odense.

Her på GAFFA gav vi "We Know Where The Aircrafts Hide" fire ud af seks stjerner, og skrev, at Mixtune For Cully på pladen tilbagelænet "tager udgangspunkt i et nænsomt miks af indie og singer-songwriter-rock." Debutalbummet skulle oprindeligt have været mikset af producerlegenden Kramer (Galaxie 500, Low), men han var ikke den helt rigtige til at færdiggøre projektet, så i stedet faldt valget på islændingen Árni Bergmann.

Mixtune For Cully spiller den 11. februar på Studenterhuset i Århus, den 20. februar på Voxhall i Århus som support for Catbird, den 18. april på Studenterhuset Klostergården i Kolding, den 23. april på Vega i København som support for Mads Langer, den 24. april på Musikcaféen i Århus som support for Mads Langer, og den 16. maj på Posten i Odense.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA