x

Jennifer Hudson mimede til Super Bowl

Jennifer Hudson mimede til Super Bowl

Den amerikanske skuespiller og sangerinde Jennifer Hudson, der for nylig på tragisk vis har mistet tre af sine familiemedlemmer, mimede, da hun skulle synge den amerikanske nationalmelodi ved åbningen af Super Bowl-kampen mellem Arizona Cardinals og Pittsburgh Steelers. Produceren bag Hudsons optræden ved søndagens Super Bowl, Ricky Minor, siger ifølge usmagazine.com, at det, at hun mimede, "var den rigtige måde at gøre det på."

"Dette var sådan en vigtig optræden, fordi det er første gang, alle har set Jennifer (siden hun mistede sine familiemedlemmer, red.). Men hun er sådan et godt sted henne, med sådan en god ånd, og tiden kan hele hendes sår. Hun er fyr og flamme og har ikke mistet jordforbindelsen," udtaler producer Ricky Minor, og fortsætter:

"Det er den rigtige måde at gøre det på. Der er for mange variabler live. Jeg ville aldrig anbefale nogen kunstner at gå live, fordi det mindste fejltrin kan have katastrofale følger for optrædenen."

Ricky Minor understreger også, at Jennifer Hudson fik mange opringninger og sms-beskeder, efter hun havde optrådt med den amerikanske nationalmelodi, blandt andet en besked fra skuespiller Jamie Foxx, hvor han siger, at han blev rørt til tårer.

Hudsons var dog ikke den eneste optræden, der var play-back til årets Super Bowl. Ifølge avisen The Independent skulle country-stjernen Faith Hill også have mimet, da hun fremførte sangen "America the Beautiful". Tendensen med play-back til store mediebegivenheder viste sig også i forbindelse med indsættelsen af USAs præsident Barack Obama, hvor Yo Yo Ma, Itzhak Perlman, Anthony McGill og Gabriella Montero angiveligt også skulle have været med på tendensen, da kulden fik deres instrumenter til at gå ud af stemning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA