x

Joaquin Phoenix: Rapkarriere ikke et medie-stunt

Joaquin Phoenix: Rapkarriere ikke et medie-stunt

Som vi skrev i sidste uge, har medierne været fulde af spekulationer om, hvorvidt skuespilleren Joaquin Phoenix’ nylige annoncering af, at han vil droppe sin filmkarriere til fordel for en rap-ditto, var en vaskeægte medie-stunt. Ikke mindst efter Phoenix’ første offentlige optræden som rapper, i Las Vegas, hvor han fremstod mere som en langskægget bums end en rap-stjerne, og hvor han gav tre numre, hvorefter han faldt ned fra scenen.

Nu insisterer Phoenix imidlertid i et interview med Associated Press på, at han mener det med rappen alvorligt. Han fortæller, at han har indrettet et hjemmestudie og er i fuld gang med at indspille sit debut-album.
   
Interviewet blev givet i forbindelse med Phoenix’ nye film ”Two Lovers”, som han siger bliver hans sidste.

”Jeg ved ikke, hvor de rygter (om at rap-karrieren var et mediestunt, red.) kommer fra. Måske fra nogen, som jeg er blevet uvenner med, som er blevet sure på mig.”

Han fortsætter:
”Nej, det er ikke et stunt. Er jeg latterlig? Er min karriere i musik latterlig? Ja, det er da muligt, men det er i hvert fald ikke min intention.”

Som skuespiller er Joaquin Phoenix især kendt som at spille Johnny Cash i ”Walk The Line” og for film som ”Gladiator” og ”Signs”.

Phoenix’ overgang fra skuespiller til rapper bliver i øvrigt optaget af hans svoger, skuespilleren Casey Affleck, til en dokumentarfilm.

Se Joaquin Phoenix falde ned fra scenen efter sin rap-debut


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA