x

The Hold Steady udsender dokumentarfilm

The Hold Steady udsender dokumentarfilm

Det selvudråbte barband The Hold Steady har siden debutpladen "Almost Killed Me" fra 2004 opbygget et ry som et fortrinligt livenavn, hvilket de indtil videre kun har haft en enkelt mulighed for at bevise herhjemme, da de aflyste deres koncert i Vega sidste år.

Men skulle man være gået glip af koncerten i København i 2007, kan man nu trøste sig med, at gruppen er klar til at udsende deres første liveplade, der blev optaget samme år, da gruppen turnerede med Art Brut i USA. Koncerten blev afviklet på Halloween på spillestedet Metro i Chicago, og albummet indeholder ud over liveoptagelsen fem bonustracks.

Den kommende udgivelse har fået titlen "A Positive Rage", og sammen med musikken får man også en time-lang dokumentar med, der følger bandet fra deres første koncert i England, og derefter på deres amerikanske 2006-turné efter udgivelsen af gennembrudsalbummet "Boys & Girls In America".

The Hold Steady er lige nu i Australien, og efterfølgende skal de turnere i USA, inden de til maj tager til England for at varme op for Counting Crows, der også aflyste en dansk koncert sidste år. Ingen af de to bands har annonceret nye Europaturnéer som erstatning for de aflyste shows, og man kunne derfor håbe, at de i stedet overvejer at spille på nogle europæiske festivaler til sommer.

"A Positive Rage" udsendes 6. april, og live-skiven indeholder følgende sange:

1. "Intro"
2. "Stuck Between Stations"
3. "The Swish"
4. "Chips Ahoy!"
5. "Massive Nights"
6. "Ask Her for Adderall"
7. "Barfruit Blues"
8. "Same Kooks"
9. "You Gotta Dance (With Who You Came With)"
10. "Lord, I'm Discouraged"
11. "You Can Make Him Like You"
12. "Your Little Hoodrat Friend"
13. "Southtown Girls"
14. "Citrus"
15. "First Night"
16. "Girls Like Status"
17. "Killer Parties"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA