x

Fusion mellem Ticketmaster og Live Nation?

Fusion mellem Ticketmaster og Live Nation?

Ifølge Reuters går der opsigtsvækkende rygter om en fusion imellem de to giganter inden for musikindustrien Ticketmaster Entertainment Inc og Live Nation Inc, der i så fald vil resultere i et samlet foretagende med en markedsværdi på over 700 millioner dollars.

Ticketmaster er et af verdens største billetfirmaer, og Live Nation er verdens største koncert-promoter-virksomhed, og hvis fusionen imellem dem lykkes, bliver resultatet en af de mest markante faktorer i musikindustrien med tætte forbindelser til kunstnere såsom Madonna, Jay-Z, Christina Aguilera, U2, Shakira, og The Eagles.

Ifølge The Wall Street Journal kommer den nye virksomhed til at hedde Live Nation Ticketmaster, men ingen fra de respektive firmaer ønsker at kommentere fusions-rygterne, selvom det er lækket, at de to store virksomheder sidder ved forhandlingsbordet.

Både Live Nation og Ticketmaster er fra flere sider blevet kritiseret for monopollignende tilstande, og en dannelse af Live Nation Ticketmaster vil nok ikke gøre denne kritik mindre udtalt. Fusionen ventes at blive offentliggjort i løbet af den næste uges tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA