x

Oliver North Boy Choir kommer med ny udgivelse

Oliver North Boy Choir kommer med ny udgivelse

Elektropop-trioen Oliver North Boy Choir, bestående af Mikkel Max og Camilla Florenz fra epo-555 og tredjemanden Ivan Petersen (nej, ikke ham fra Laban), er kendt for udelukkende at udgive deres musik via diverse ep'er og compilations på Internettet, og således også med den nye udgivelse "Shameless Pop Songs 2008", der samtidig markerer gruppens opløsning.

"Shameless Pop Songs 2008", der udkommer på Crunchy Frog, adskiller sig dog fra gruppens tidligere udgivelser ved at forsøge at fremstå som et decideret album med en klar råd tråd. Internetudgivelserne har ikke skabt de helt store bølger i den danske musikpresse, men her på GAFFA fik bandets "The Massive Oliver North Boy Choir 2007 Girl Collection" dog alligevel fire ud af seks stjerner.

"Vi har i år forsøgt at trække lidt i forskellige retninger, så der er både corny pop, lo-fi indie og smådyster elektro i posen. Og en dansk-svensk duet sgu, fordi vi lige tog en smut til Malmø og indspillede med Bakers At Dawn. Og som lidt ekstra godis, to coverversioner af henholdsvis The Boo Radleys og The Jesus and Mary Chain OG Tiny Microphone's smukke støj-cover af "Lovesong"," skriver bandet i en pressemeddelse.

Oliver North Boy Choirs "Shameless Pop Songs 2008" udkommer samme dag som deres seneste ep "Blackmail", nemlig den 22. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA