x

GAFFA februar er på gaden

GAFFA februar er på gaden

Så er det blevet den første torsdag i februar, og GAFFAs februarnummer er dermed på gaden. 64 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og meget mere.

GAFFAs forside og hovedhistorie gælder i denne måned Lily Allen, aktuel med sit andet, længe ventede album, "It's Not Me, It's You". Hør tabloidpressens yndlingsoffer give svar på tiltale til de mange rygter og hør hende fortælle om, hvad der virkelig betyder noget for hende - nemlig musikken.

Vi har også mødt Antony fra Antony And The Johnsons, aktuelle med albummet "The Crying Light", opfølgeren til det store gennembrud, "I Am A Bird Now". Læs blandt andet om Antonys reaktion på, at GAFFA forærer ham stor-fan'en Auras cd, der indeholder en hyldestsang til ham. Og hør ham fortælle om sit eget syn på sin meget omtalte seksualitet.

Morrissey er senere på måneden aktuel med et nyt album, "Years Of Refusal", og vanen tro er hans tunge skarp som sennep fra Dijon. Læs Mozzers guldkorn om blandt andet at være på lykkepiller, om at fylde 50 og om at være hjemløs.

Franz Ferdinand er klar med albummet "Tonight: Franz Ferdinand", deres soundtrack til en tur i byen. Vi har opsøgt bandet for at få konceptet uddybet.

The Broken Beats er tilbage, men trods radiohits kan forsanger og sangskriver Kim Munk ikke helt leve af musikken, så han arbejder også som nedrivningsarbejder, og det har han det fint med. GAFFA tog med ham på job - trods manglende sikkerhedssko.

Mads Langer blev spået det store gennembrud i 2006, men det kom ikke helt. Nu prøver han igen, en god del erfaringer rigere.

Mød også Raphael Saadiq, Birk Storm, Mellemblond, Hard Candy og mange flere, og læs om Grand Prix- og P3 Vært Felix Smiths musiksmag i serien "Finale".

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested, en musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig.

Hvis du er Klub GAFFA-medlem, får du bladet tilsendt med posten, og så kan du også glæde dig over det store tillæg om "The Day The Music Died", den februarnat i 1959, at de unge stjerner Buddy Holly og Richie Valens og dj'en The Bip Bopper styrtede ned med det samme fly. Læs deres historier og se masser af flotte billeder fra dengang.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA