x

Green Concorde udgiver nyt album

Green Concorde udgiver nyt album

Det danske rock-band Green Concorde udgiver deres andet album "down the corridor to the exit through the gates out into safety" den 9. marts, og giver i den forbindelse to release-koncerter i henholdsvis Århus og København.

Pladen med den noget lange titel er ikke, som mange andre rock-plader, blevet til i et koldt øvelokale, men materialet er skabt i bandmedlemmernes egne københavnske lejligheder og i et sommerhus i Vestjylland. "down the corridor to the exit through the gates out into safety" er indspillet i et lille studie uden for Århus, og resultatet er ni ambitiøse sange, der bedst kan betegnes som mørkemands-rock i en stil, der forsøger sig med en blanding af navne som The Doors, Joy Division, The Fall og The National.

Green Concordes debutplade, "Ten Cities", udkom i januar 2007 og indeholdt blandt andet singlen "The Anthem to Which We Fall". Solid P3-rotation, support-tjanser for navne som Spleen United, Arctic Monkeys og velbesøgte koncerter i ind- og udland har samlet skabt store forventninger til "down the corridor to the exit through the gates out into safety". Dette gælder ikke mindst i Tyskland, hvor Green Concorde har turneret flittigt.

Lige nu er første-singlen "Miami" fra det nye album i rotation på P3 og just lagt ud til stream på Green Concordes MySpace-side. De to release-koncerter finder sted på Musikcafeen i Århus torsdag den 12. marts, og på Loppen i København fredag den 20. marts.

Track-listen til "down the corridor to the exit through the gates out into safety" ser således ud:

1. Miami

2. Flowers Of Romance

3. Planet WWX

4. After Love (Nothing Else Will Do)

5. Silvercoated Buildings

6. Silence and Glass

7. Neu

8. Arrows On Fire

9. Death


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA