x

Randi Laubek på kort tour med kolleger

Randi Laubek på kort tour med kolleger

Den danske sangerinde og sangskriver Randi Laubek giver sammen med Julie Maria, Michael Blicher og Kristoffer August i alt fire koncerter rundt om i Danmark i februar måned, og materialet til de fire koncerter oprinder fra musikernes tur til Nashville sidste sommer.

I sommer inviterede forbundet DJBFA og sangforlaget Warner Chappell de fire danske sangskrivere Randi Laubek, Julie Maria, Michael Blicher og Kristoffer August på et co-write-ophold i country-musikkens mekka: Nashville i USA. I ti dage skrev de på kryds og tværs sange med hinanden og med amerikanske sangskrivere, og det kom der mange forskellige og af og til overraskende sange ud af.

Ud over oplevelsen fik de fire danske musikere også knyttet et tæt musikalsk venskab, som under sidste års Århus Festuge kunne opleves på et udsolgt Pakhuset. Nu gentager de successen med koncerter den 19. februar på Tobaksgården i Assens, den 20. februar på Kulturhuset Islands Brygge i København, den 21. februar Pakhuset i Århus, og den 22. februar på Det Bruunske Pakhus i Fredericia.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA