x

Teitur udsendes i England

Teitur udsendes i England

Teitur har siden debutpladen "Poetry & Aeroplanes" flirtet en del med det amerikanske marked, hvor han blandt andet har varmet op for navne som Rufus Wainwright og John Mayer, har spillet til SXSW i Texas, samt har været med i opløbet til prisen Shortlist Music Prize. Men i England har de ikke rigtig bidt på - indtil nu.

Den færøske sangskriver udsender nemlig nu albummet "The Singer" i England til februar, og foromtalerne af albummet er allerede særdeles positive. Det DMA-nominerede album er allerede blevet playlistet hos stationer som BBC6 Music, Radio 2 og XFM, og der arbejdes lige nu på at sætte en engelsk sommerturné op.

Også i den skrevne presse er englænderne positive overfor Teitur. I spalten Breaking Act kalder The Sunday Times Teitur for "et fantastisk særegent talent" og bliver sammenlignet med både Ed Harcourt og Rufus Wainwright. Der er desuden positive ord i anmeldelser fra Mojo og Uncut, og bladet The Fly giver fire en halv stjerne til "The Singer", der roses for at "kortlægge et næsten ulideligt følelsesmæssigt register" og kaldes "dybt inspirerende".

"The Singer" udsendes i England 16. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA