x

Infernal & Funkstar De Luxe til Danish DeeJay Awards

Infernal & Funkstar De Luxe til Danish DeeJay Awards

Til april vil Danish DeeJay Awards blive uddelt for niende gang, og denne gang kommer det til at ske i Valby Hallen til et show, hvor L.O.C. og Kato er nomineret til fem priser hver. Nomineringerne blev offentliggjort midt i januar, og nu er arrangørerne klar med en række af de navne, man vil kunne opleve live.

Det drejer sig blandt andet om Infernal og Funkstar De Luxe. Lina Rafn og Paw Lagermann har som Infernal optrådt til showet fire gange tidligere og har gennem årene indkasseret sytten nomineringer inklusive to i år. Funkstar De Luxe har også tidligere optrådt til DDJA-showet, men sidst var i 2003, så der er tale om et glædeligt gensyn med manden, der brød igennem med sit remix af Bob Marley-nummeret "Sun Is Shining".

Derudover vil man også kunne opleve de nominerede kunstnere DJ Aligator og Medina, sammen med Ida Corr, Camille Jones, Mike Sheridan og Lulu Rouge, og der kommer flere navne til.

Ifølge arrangørerne er mere end halvdelen af billetterne til showet i Valby Hallen 12. april allerede væk, og de resterende kan købes via showets officielle webside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA