x

DJ Hero bekræftet

DJ Hero bekræftet

De senere år er spil som Rock Band og Guitar Hero blevet meget populære, men helt naturligt er der en lang række musikgenrer, der ikke har kunnet fået plads i spil af den type. Men det kan der nu blive lavet om på gennem spillet DJ Hero.

Der har længe været rygter fremme om et spil, hvor man i stedet for at skulle spille guitar eller trommer kan gøre sig som dj, og at et sådan spil er på vej kan præsident for Activision Blizzard, Robert Kotick, nu bekræfte.

I et interview med tv-stationen CNBC fortæller Kotick, at hans firma ikke er påvirket af den verdensomspændende finanskrise, hvilket i høj grad skyldes det fortsatte salg af de populære Guitar Hero-spil. Ved samme lejlighed fortæller han, at hans firma forbereder udgivelsen af DJ Hero-spillet, der forventes at komme ud senere i år.

I interviewet siger han vagt, at man i spillet vil kunne "konkurrere, vende plader og mikse sange", men derudover fremgår det ikke, hvad spillet ellers vil gå ud på, eller vigtigere - hvilke musik man vil kunne lege med i spillet.

Men nu er det i hvert fald blevet bekræftet, at spillet er på vej, og så må vi bare vente og se, hvad spillet vil indeholde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA