x

Alex Puddu lancerer ny klub

Alex Puddu lancerer ny klub

Der er hard rock, glam, garagerock og andet godt på programmet, når Alex Puddu åbner dørene til arrangementet Shock Me på The Rock i København onsdag aften i denne uge. Her vil man kunne opleve C.A.P.S., The State og Viva Vertigo (billedet) til et gratis arrangement, hvor Puddu og DJ Claus vender plader undervejs.

Om de tre bands skriver arrangørerne:

C.A.P.S. spiller power-garage-punk-pop-støj-rock'n'roll, tilsat orgel og lapsteel - Råt, cool og primitivt på den absolut fede måde…De 3
mænd og 1 kvinde i C.A.P.S. er et habilt liveband og der er med sikkerhed ikke en trusse tør, når C.A.P.S. afleverer sin mur af in-your-face power og catchy sange, i en svedig og sexet optræden med masser af fuldfede, melodiøse rock'n'roll sange, der udgør det perfekte soundtrack til en punket, glad og små-fordrukken nat i byen.

The State har opnået en kæmpe erfaring fra landets små klub-scener blandt andet i kølvandet på touren i forbindelse med udgivelse af deres debut-album "Rock 'n' Prostitute". The State har spillet festivaller som Skanderborg og Langelandsfestivallen. De har desuden haft opvarmningstjansen for op til flere internationale navne. Heriblandt kan nævnes 3 Doors Down, Toto, Nightwish og The Datsuns. Ikke mindst har The State erhvervet sig anerkendelse ved at vinde musikkonkurrencen, Melody Maker Contest samt den internationalt anerkendte Global Battle of the Bands, hvor The State repræsenterede Danmark i London på det legendariske spillested, The Astoria. The State er for øjeblikket i færd med at færdiggøre deres andet album.

Viva Vertigo tegner sig for at være et af Danmarks mest spændende dieseldrevne rockbands. I 2004 udgav bandet den Sune Wagner-producerede debut “Viva Viva”, og siden er det blevet til et utal af koncerter i selskab med bl.a. Baby Woodrose, Powersolo og The Raveonettes. Efter opfølgeren “Vulcan Gas Company”, optræden på Spot, tour til bl.a. Letland m.m. står Viva Vertigo nu på tærsklen til at udgive sit 3. album “Vicious Echo”. Musikken er blevet mere ekstrem - rocksangene er hårdere og støjer, imens de lyse sange er blevet mere melodiøse. Udtrykket i de enkelte sange er rendyrket. “Vicious Echo” er gæstet af Lise Cabble og Sune Wagner, og udgivelsen af albummet er berammet til april 2009 og udkommer på Targets "Tactic Records". Viva Vertigo består af: Simon Beck, Sara Lewis Sørensen, Anders Wallin og Kristoffer Sonne.

Shock Me har premiere 11. februar klokken 21:00 på The Rock i Skindergade, København, og der er gratis entré.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA