x

Red Hot Chili Peppers har indspillet 15 nye sange

Red Hot Chili Peppers har indspillet 15 nye sange

Da Red Hot Chili Peppers for nylig var i studiet for at indspille nogle nye sange til en greatest hits-plade, endte de med at skrive og indspille 15 nye sange, fortæller bassisten Flea på bandets hjememside.

Som vi tidligere har fortalt her i nyhedssektionen, skulle bandet tilføje to-tre nye sange med produceren Rick Rubin til en planlagt opsamling. "Greatest Hits" pladen udkommer den 11. november, og samler hits op fra bandets Warner Bros.-udgivelser fra "Blood Sugar Sex Magik" og frem. Det vides endnu ikke præcis, hvad der skal ske med de resterende nye sange, men mon ikke de kan blive nyttige i forbindelse med det næste Chili Peppers-album?

Flea fortæller på bandets site: "Vi spillede en masse forskellig musik, arrangeret i sang-format, og det er noget af det mest forskelligartede, "good feeling shit" vi nogen sinde har lavet. Vi har aldrig før indspillet så meget materiale på så kort tid ... I can’t wait for y’all to hear it". Chilis er for tiden i gang med at spille på de europæiske festivaler og har en mindre turné i USA, med Queens Of The Stone Age som support-band, ventende forude.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA