x

Chris Brown fyres som talsmand

Chris Brown fyres som talsmand

Det viser sig nu, at weekendens voldelige episode mellem Chris Brown og Rihanna ikke bare får retsmæssige konsekvenser, men også økonomiske konsekvenser for manden bag "Run It!" og "Kiss Kiss".

Mandag gik tyggegummifirmaet Wrigley ud med en meddelelse om, at samarbejdet mellem dem og sangeren nu var afbrudt. Chris Brown har ellers fungeret som talsmand for produktet Doublemint Gum, men efter sangeren søndag blev anklaget for vold, har firmaet altså vurderet, at de ikke vil sættes i forbindelse med den 19-årige sanger.

I går fulgte så foreningen af forenede mælkeproducenter i USA, der siden 1993 har reklameret for deres produkt med en kampagne med titlen "Got Milk?". Chris Brown er en blandt mange berømtheder, der reklamerer for mælk ved at optræde i reklamer med et mælkeskæg, men det kan han godt tørre af nu. Reklamebureauet bag kampagnen, Goodby Silverstein & Partners, har nemlig udsendt en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at de har valgt at afbryde samarbejdet med Chris Brown, da de er meget beskyttende omkring deres kampagne.

Chris Brown har også selv afbrudt en aftale i denne uge. Han har nemlig aflyst sin deltagelse i weekendens NBA Allstar-arrangement, hvor han både skulle have givet en koncert og have hjulpet basketball-stjernen Shaquille O'Neal med et præsentere spillerne i søndagens allstar-kamp.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA