x

Said The Shark tager på turné

Said The Shark tager på turné

I november måned spillede Said The Shark, Slaraffenland, Tone og One-Eyed Mule til et Spot On Denmark-arrangement i Bruxelles, og i en reportage fra Belgien kunne vi fortælle, at Said The Sharks koncert efterfølgende havde været udgangspunkt for nogle positive samtaler med nogle af de tilstedeværende branchefolk.

Det viser sig nu, at det faktisk lykkedes bandet at underskrive en aftale med det europæiske bookingselskab 5 Roses Press, der nu sender bandet på en to ugers turné i Europa. Det betyder, at bandet i dag 11. februar kan starte deres europæiske turné i Hamburg, og derefter rejse rundt indtil 21. februar, hvor der rundes af med en koncert i Luxembourg.

Herefter tager gruppen, der lige nu arbejder på deres tredje album, en kort pause, inden de til marts rejser til Canada for at deltage i branchefestivalen Canadian Music Week. Her skal de give tre koncerter til en festival i Toronto, som 500 bands andre bands også er taget til for at imponere den nordamerikanske musikindustri. Af andre optrædende kan nævnes Bloc Party, The Ting Tings og Holy Fuck.

Den fulde turneplan for Said The Shark ser således ud:

11 Feb, Haus 73, Hamburg
12 Feb, Schokoladen, Berlin
13 Feb, Hans Wurst, Berlin

14 Feb, Hafen 2, Offenbach
15 Feb, Nato, Leipzig
16 Feb, Limes Cologne, Cologne

17 Feb, Platformtheater, Groningen
18 Feb, TBA, Bruxelles
19 Feb, Electroacoustic club @ The Slaughtered Lamb, London

20 Feb, Cultuurhuis Maison, Maldegem
21 Feb, D:Qliq, Luxembourg

10 Mar, Lee's Place, Toronto
14 Mar, The Central - Canadian Music Week, Toronto
15 Mar, Rancho Relaxo, Toronto


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA