x

ElectroJuice varmer op for Prodigy

ElectroJuice varmer op for Prodigy

Den unge århusianske electro-duo ElectroJuice alias Mads Kolding og Jakob Littauer på henholdsvis bare 15 og 16 år har oplevet massiv medvind det sidste års tid. De spillede på Spot Festival 2008, de er blevet rost af P3, de har modtaget teleselskabet 3’s såkaldte 3Forward-pris, de har spillet over 30 koncerter i både Danmark og udlandet, de har remixet navne som Veto og Lulu Rouge og turneret med svenske Familjen, de har fået pladekontrakt med selskabet VUF Records, og de var på GAFFAs ”De bliver store i 2009”-liste i januarnummeret.

Nu kan de unge knægte så sætte endnu en fjer i hatten, nemlig en opvarmningstjans for selveste The Prodigy i Den Grå Hal på Christiania lørdag den 28. februar. Og da Prodigy blandt andet kan betyde ”vidunderbarn”, må man sige, at det hele ser ud til at gå op i en højere enhed.

Jonas Højgaard, ejer af VUF Records, udtaler, ikke uden en vis stolthed:
”Vi er meget glade for, at vi fik denne aftale igennem. Men jeg kan heller ikke finde andre i Danmark, der ville være mere oplagte. ElectroJuice passer perfekt og skal nok få publikum til at koge op til det store brag.”

ElectroJuice kommer dog ikke til at hvile længe på laurbærrene efter Prodigy-koncerten. I marts starter de nemlig på en tour med The Wong Boys. Sideløbende med disse koncerter arbejder ElectroJuice på at færdiggøre en ep med gæsteoptrædener af blandt andre Johan Karlsson (Familjen) og Troels Abrahamsen (Veto). Ep’en forventes udgivet medio 2009.

The Prodigy udgiver 2. marts deres femte studiealbum, ”Invaders Must Die”. Albummet bliver ifølge pålidelige kilder en tilbagevenden til den hårdtpumpede stil fra gruppens første tre albums, der blandt andet bød på hits som ”Firestarter”, ”Breathe” og ”Smack My Bitch Up”, og den højtråbende forsanger Keith Flint er tilbage i gruppen. Med andre ord er der lagt op til en voldsom koncertoplevelse, som ElectroJuice altså får æren af at skyde i gang.

ElectroJuice på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA