x

Gang Gang Dance aflyser Europaturné

Gang Gang Dance aflyser Europaturné

Newyorker-gruppen Gang Gang Dance startede i denne weekend en Europæisk turné, der skulle have taget dem fra Holland over Belgien, Tyskland og Frankrig til England, men udover den første koncert, så bliver resten af turnéen nu ikke til noget.

Bandet startede ifølge et blog-indlæg på deres MySpace-side turnéen i Amsterdam med en koncert 13. februar, men da de dagen efter vendte tilbage til spillestedet for at hente deres udstyr, fik de at vide, at der havde været en brand, og de kunne derefter se, at alt deres gear var blevet slæbt ud på en parkingsplads, og størstedelen af udstyret var brændt, smeltet og ødelagt til det punkt, hvor det ikke kunne reddes.

"Den smule udstyr, der ser ud, som om det ikke er blevet fysisk ødelagt af branden, er blevet gennemblødt af brandslangerne. Så vi står med synths, der er smeltet, en forbrændt guitar, kasser med våde pedaler og kabler, trommer der nu bare er metalringe, forstærkere, der ser ud som om de er blevet overhældt med tjære. og listen fortsætter. Det er en katastrofe for os, da vores udstyr er meget specifikt, og uden det kan vi ikke gøre meget. De fleste af vores memory-kort til vores samplers er smeltet, så vi har mistet en masse sange, som vi virkelig glædede os til at spille".

Bandet fortæller, at de overvejede at leje nyt udstyr og så bare improvisere sig gennem turnéen, men de føler ikke det ville fungere, hvis de ikke kan spille de sange, som de kom til Europa for at spille. I stedet vil de hellere vende tilbage senere, når de igen har fået styr på deres gear. Desuden er bandet tvunget til at blive i Amsterdam, indtil de har fundet en løsning med det forsikringsselskab, der skal undersøge brandskaderne.

Dermed har bandet altså været nødt til at aflyse alle de resterende koncertdatoer. Dette er langtfra første gang, Gang Gang Dance er blevet ramt af en ulykke. I 2002 mistede gruppen deres oprindelige sanger, Nathan Maddox, der døde efter at være blevet ramt af lynet, og sidste år blev trommeslageren Tim Dewitt skudt og såret under et væbnet røveri.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA