x

Nine Inch Nails gør klar til sidste turné

Nine Inch Nails gør klar til sidste turné

Nine Inch Nails-frontmanden Trent Reznor skrev i går 16. februar et indlæg i bandets officielle forum et indlæg med titlen "En besked fra Trent og et farvelvink", hvor han indikerer, at efter en kommende turné, så kunne det være slut med Nine Inch Nails som liveband.

Reznor starter ud med at fortælle om sit forhold til bandet Jane's Addiction, som han i 1991 turnerede med på den første Lollapalooza-festival, hvilket var med til at gøre Nine Inch Nails til et stort navn, og som samtidig fik Jane's Addiction til at gå i opløsning.

Reznor fortæller også, at han for nylig genoptog venskabet med bandet, hvilket medførte alt fra middage til eksperimenter i studiet, og i sidste ende en enighed om, at de to bands skal turnere sammen senere i år. Det bliver en amerikansk turné, der bliver mindre koreograferet end de senere års NIN-shows, men samtidig beskriver han den kommende turné som "den sidste omgang koncerter" og siger, at han i forbindelse med tyve års jubilæet for udgivelsen af debutalbummet "Pretty Hate Machine" har haft lyst til at gemme Nine Inch Nails væk i et stykke tid.

Trent Reznor siger dog ikke, at Nine Inch Nails skal ophøre med at eksistere, og det er svært at forestille sig, at den produktive mand vil stoppe med at indspille og udgive musik. Men det virker på den lidt kryptiske besked som om den stortanlagte "Lights In The Sky" har været en hård omgang, og at han ikke har lyst til at turnere på den måde længere.

Nine Inch Nails vil snarest offentliggøre turnédatoer, og så må vi derefter se, hvad fremtiden vil bringe for bandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA