x

Foreigner og Saxon til Esbjerg

Foreigner og Saxon til Esbjerg

Folkene bag Esbjerg Rockfestival har allerede offentliggjort en lang række navne, og nu er de sidste to kommet på programmet. Det drejer sig om Saxon og Foreigner, der skal spille henholdsvis fredag og lørdag under festivalen.

Det var succes fra begyndelsen, da Foreigner i 1977 udsendte deres debutalbum, der indeholdt hits som "Feels Like The First Time" og "Cold as Ice". Stimen fortsatte for gruppen op gennem firserne, hvor de blandt andet udsendte albummet "Agent Provocateur", der indeholder megahittet "I Want To Know What Love Is", og det begyndte først at gå ned ad bakke, da frontmanden Lou Gramm forlod gruppen i 90'erne.

Siden da har der været store udskiftninger i bandet, der dog fortsat turnerer heftigt og senest gæstede Danmark i 2007.

Foreigner får følgeskab af engelske Saxon, der var en af bannerførerne for den såkaldte New Wave Of British Heavy Metal, der også blev brugt til at beskrive bands Iron Maiden, Motörhead og Def Leppard. Som de tre navne bands er Saxon fortsat aktive både som udgivende og turnerende band, selvom de dog har gennemgået udskiftninger til det punkt, hvor frontmanden Biff Byford er eneste tilbageværende originale medlem.

Med tilføjelsen af disse to navne er programmet for Esbjerg Rockfestival på plads, hvilket betyder, at man i dagene 5.-6. juni kan opleve følgende navne:

Fredag: Europe, Saxon, Skagarack og Back In Black

Lørdag: Foreigner, Tony Hadley, ABC, Bananarama, Go West, Howard Jones og Rick Astley

Billetter til Esbjerg Rockfestival kan købes via GAFFA Billet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA