x

Jim Martin ikke med i Faith No More-gendannelse

Jim Martin ikke med i Faith No More-gendannelse

Der har i en periode floreret en del rygter om, at Faith No More er tæt på at blive gendannet. Men nu er det kommet frem at skulle det ske, så bliver det uden "Big" Jim Martin. Det siger en kilde tæt på guitaristen til websiden Blabbermouth.

Jim Martin (længst til højre) var medlem af Faith No More fra 1983 - 1993 og medvirkede på gruppens fire første studieudgivelser. Han forlod (eller blev fyret alt efter hvem, der fortæller historien) efter gruppens Angel Dust-turné, og efterfølgende blev blev hans job besat af henholdsvis Trey Spruance (Mr Bungle), Dean Menta og Jon Hudson. Og det bliver en af disse tre, der bliver inviteret med, hvis Faith No More tager på en gendannelsesturné.

Ifølge Blabbermouth havde Martin ellers udvist interesse i at deltage i en gendannelse efter at være blevet kontaktet af Roddy Bottum og bandets management, men ifølge websiden har han fået at vide, at han ikke skal med, når bandet senere i år skal spille på en række festivaler.

Bandets bassist Billy Gould forsøgte ellers nedtone rygterne om en gendannelse sidste år efter en række engelske bookere havde udtalt, at de reserverede datoer til bandet, og andre fortalte, at de regnede med at se bandet på en stribe festivaler.

Men rygtemaskinen kører fortsat, og dette er i høj grad et eksempel på, at man nogen gange gerne må håbe på, at hvor der er røg, er der også ild.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA