x

Lokale upcoming bands i festugen

Lokale upcoming bands i festugen

To gamle haller i DSB’s nedlagte centralværksted, som engang blev brugt til reparation af toge og motorer, bliver i Århus Festuge 2003 omdannet til Dokken02 Live. Arrangør er foreningen Dokken02, hvis formål er at fremme vilkårene for det lokale musik-vækstlag.

Målet med Dokken02 Live er at give bands med originalt materiale en mulighed for at blive hørt. Derfor vil man kunne opleve 35 lokale up-coming bands, som ellers kun sjældent kan opleves på de århusianske spillesteder. De optrædende bands repræsenterer et bredt udvalg af genrer, og der vil kunne høres både jazz, rock, electronica, folk, hiphop samt diverse kombinationer af disse.

Sidste år foregik Dokken02 Live i en nedlagt flydedok på Århus havn og tiltrak et stort publikum, og i maj måned afholdtes der et Dokken02 Eksperimentarium i Ridehuset i forbindelse med Spot 09-festivalen.

Dokken02 Live skal udgøre et alternativ til festugens mange andre aktiviteter. De to scener, restaurenten og barerne er bygget på idéen, om at musikere og publikum skal mødes i omgivelser, der både er hjemlige og særprægede. De 35 orkestre har skabt arrangementet i fællesskab, så publikum vil både kunne møde de forskellige musikere på scenen og bag bardisken.

De to haller, Rundbuehallen og Smedjen, som udgør Dokken02 Live, ligger som en del af Centralværkstedet bag ved Rutebilstationen.

Dokken02 Live er åben: fredag d. 29/8, lørdag d. 30/8, og igen torsdag d. 4/9, fredag d. 5/9, lørdag d. 6/9 – alle dage fra kl. 17-05. Entré for en hel dag er 50 kr.

For komplet liste over bands og mere info, check: http://www.dokken02.dkNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA