x

DJ Caine starter indie-spinning-hold

DJ Caine starter indie-spinning-hold

Kombinationen af interesse for såkaldt alternativ rock og en sund livsstil er måske ikke den allermest oplagte. I hvert fald er landets øvelokaler, spillesteder og festivaler fyldt med blege, kæderygende og tyndfede, ofte sortklædte unge mænd og kvinder, mens landets fitness-centre primært spiller mainstream-pop eller hårdtpumpet techno. I hvert fald ifølge GAFFA.dk’s ganske uvidenskabelige kultursociologiske analyse, der i øvrigt primært er baseret på førstehåndskendskab til øvelokalerne og spillestederne og i mindre grad fitnesscentrene.

Nu er der imidlertid nye toner på vej. Den københavnske Michael W. Friis, også kendt som DJ Caine, vil nemlig starte et spinning-hold op, der udelukkende vil træne til lyden af indie-rock, skriver politiken.dk. Holdet træner i Fitness.dk på Nørrebro fredag fra 17-19 med start fra førstkommende fredag, altså 20. februar under ledelse af DJ Caine og hans makker Katja Esbjørn.

”Jeg tror, jeg er blevet spinningjunkie, siden jeg startede. Nogle gange er jeg her fire-fem gange om ugen. Det er virkelig fedt, men samtidig synes jeg, der er for meget remixmusik med smagsforstærker, som jeg kalder det. Derfor fandt jeg på indiespinning”, udtaler DJ Caine til politiken.dk.

Han fortsætter:
”Vores spinninghold bliver en festlig måde at lade op til byturen eller weekenden på. Der skal være en festlig stemning, mens man cykler, folk skal få klubfornemmelsen. At gøre det hårde sjovt – ligesom når man tager opvasken, som er kedelig og hård, og sætter god musik på.”

DJ Caine lover indiehits fra eksempelvis Depeche Mode, New Order og Arcade Fire (billedet), og vi foreslår – igen helt uvidenskabeligt – at sange som ”Just Can’t Get Enough”,  ”Blue Monday” og ”No Cars Go” vil være velegnede til at få pulsen op hos sundhedsbevidste indie-fans. Også Arctic Monkeys' "I Bet You Look Good On The Dance Floor", Blurs "Boys & Girls" og Vetos "You Are A Knife" burde være oplagte.

DJ Caine fortæller videre, at hvis indie-spinningen bliver en succes, vil han overveje at starte andre hold op i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA