Nyhed

MC Hammer får et reality show

Rapperen har hovedrollen i et nyt show, der følger ham sammen med familien

Den amerikanske komiker Gary Gulman sagde engang, at der kun fandtes en reaktion, når folk sagde "Stop!", og at det var naturligvis svaret "Hammer Time!" (eller retfærdigvis nogle gange "Collaborate and listen!"). Manden bag dette guldkorn var naturligvis MC Hammer, der i 1990 blev en af verdens største stjerner på grund af singlen "U Can't Touch This" fra det millionsælgende album "Please, Hammer, Don't Hurt 'Em".

Albummet tilbragte imponerende 21 uger på førstepladsen af den amerikanske albumhitliste, og solgte mere end ti millioner eksemplarer i USA alene. Opfølgeren "Too Legit To Quit" solgte også godt, men så begyndte det at gå ned ad bakke for rapperen med de store bukser, og de efterfølgende plader har ikke genereret hits.

Hammer kom også i store økonomiske vanskeligheder, og siden midten af 90'erne har han fået mere omtale for at gå konkurs og sit arbejde som præst, end for sin musikkarriere. Han har som så mange andre tidligere stjerner også medvirket i et reality tv-program (The Surreal Life), og nu skal han såmænd være stjernen i et, der handler om ham og familien.


Showet "Hammertime" skal ifølge Reuters minde om The Cosby Show uden manuskript og fokusere på Hammer, konen Stephanie og deres fem hjemmeboende børn (de har desuden en datter, der er flyttet hjemmefra). Hammer, hvis rigtige navn er Stanley Kirk Burrell, har været gift med den samme kone i 23 år, og det er hans normale liv, folkene bag showet vil forsøge at vise i det nye program.

"Hammertime" får premiere på kanalen A&E senere i år.

ANNONCE