x

Coldplay vil uddele gratis album

Coldplay vil uddele gratis album

Det alternative rock-band Coldplay har planer om at indspille og uddele et live-album i forbindelse med deres kommende sommer-tour, og tanken bag projektet er at forsøge at give de fans, som har købt billetter i dyre domme i en tid med finanskrise, noget igen for deres engagement. Forsanger Chris Martin siger til den britiske avis The Sun:

"Det, vi gerne vil gøre, er at prøve at give et live-album væk gratis. Til sommer skal vi spille en masse koncerter, og jeg tror, at det vi gerne vil, er - med den recession vi befinder os i i baghovedet - at optage live-albummet og give det væk som en gave."

I øjeblikket forsøger man således at planlægge, hvordan det hele lige skal kringles praktisk og i forbindelse med bandets pladekontrakt. "Vi prøver at finde en måde, hvorpå man modtager albummet, når man giver sin billet i døren (...) Det ville være sådan en cool ting at gøre," udtaler Chris Martin, der er ganske overvældet af alt den støtte og opbakning, bandet modtager af deres fans.

Coldplay, der i går spillede til dette års BRIT Awards, skal både give koncert på årets Roskilde Festival og den 16. august på MCH Outdoor Arena i Herning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA