x

Prince filmer Oscar-efterfest

Prince filmer Oscar-efterfest

Det er sjovt, som rygter uden hold i virkeligheden alligevel nogle gange kan vise sig at blive sandhed. Et eksempel er historien om en Oscar-efterfest, Prince ikke havde planer om at holde, som nu alligevel vil blive afviklet natten mellem søndag og mandag, når de gyldne statuetter er blevet delt ud.

Ifølge NME havde der i Hollywood længe floreret en masse rygter om, at Prince havde tænkt sig at holde en stor efterfest efter Oscar-uddelingen søndag nat. Disse rygter havde absolut intet på sig, men da Prince modtog et opkald fra den Oscar-vindende skuespillerinde Marion Cotillard, der ville bekræfte, at hun kom til festen, tog musikeren en hurtig beslutning og fik sat gang i planlægningen.

Så nu skal Prince altså være vært for en stort anlagt efterfest, og den ellers så pressesky musiker har besluttet sig for at lade et filmhold dokumentere hele balladen. Der kan næppe være tvivl om, at masser af de kendte vil have lyst til at dukke op, men det vides faktisk ikke, om værten blot vil hænge ud, eller om han tager sit band med og underholder lidt undervejs.

Det forventes, at optagelserne fra festen efterfølgende vil blive gjort tilgængelige på websiden lotusflow3r.com, som Prince lancerede i starten af januar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA