x

Jong Pang udgiver album nummer to

Jong Pang udgiver album nummer to

Jong Pang er først og fremmest Anders Rhelin, der for år tilbage gjorde sig på Moon Gringos to anmelderroste plader, ligesom han senest har siddet i producerstolen på det Choir of Young Believers-album, som GAFFA sidste år udnævnte til årets danske udgivelse.

Her på siden tildelte vores anmelder Jong Pangs debut fire stjerner og skrev blandt andet: "Rhedins glorværdige fortid træder tydeligt frem på 'Bright White Light', der ligesom Moon Gringo blander lettere eksperimenterende rock med til tider endog særdeles iørefaldende popmelodier".

Den nye plade, der har fået titlen "Love" og udkommer 4. april, adskiller sig imidlertid markant fra debuten. På de i alt ni numre opleves en  højere grad af uadvendthed og mod end på forgængeren. Tekstmæssigt kredser sangene (ikke overraskende i forhold til titlen) om at udforske kærlighed mellem mennesker og universet.

Jong Pangs "Love" udgives af pladeselskabet Tigerspring i samarbejde med A:larm Music.  Planen er, at udgivelsen følges op af en turne med en helt ny liveopsætning.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA