x

INXS-sanger fyret, fattig og hjemløs

INXS-sanger fyret, fattig og hjemløs

Den canadiske forsanger i INXS J.D. Fortune, der tilbage i 2005 vandt pladsen som forsanger i forbindelse med reality-TV-serien "Rock Star: INXS", fik ikke lang levetid i bandet og er nu blevet smidt på porten.

Den 35-årige Fortune boede i sin bil, da han i 2005 slog 14 andre deltagere og vandt reality-programmet, der gik ud på at finde en afløser for den afdøde frontmand Michael Hutchence, som begik selvmord i en alder af blot 37 på et hotelværelse i Sydney i 1997. INXS, med Fortune i front, udgav i 2005 albummet "Switch", der blandt andet indeholdt singlerne "Pretty Vegas" og "Afterglow".

I 2006 og 2007 var INXS på tour rundt i verden i forbindelse med udgivelsen af "Switch", der blev J.D. Fortunes første og eneste albumudgivelse med bandet. Til Entertainment Tonight Canada har Fortune fortalt, at han blev fyret som forsanger med et håndtryk i en lufthavn i Hong Kong. Han indrømmer samtidig, at han havde taget ulovlige stoffer, deriblandt kokain, mens han var sammen med bandet.

Nu er Fortune tilbage på bagsædet af sin bil, da han har brugt alle sine penge på at lave solopladen "The Death of a Motivational Speaker", som dog ikke har fået en endelig udgivelsesdato endnu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA