x

Mere nyt om Tinted Windows

Mere nyt om Tinted Windows

Tinted Windows er en ny konstellation, der indeholder den tidligere Smashing Pumpkins-guitarist James Iha, Hanson-sangeren Taylor Hanson samt Adam Schlesinger fra Fountains Of Wayne og Cheap Trick-trommeslageren Bun E. Carlos. De har nu offentliggjort, at deres debutalbum vil blive udsendt 21. april.

På gruppens officielle webside forklarer de, at Taylor og Adam mødte hinanden midt i 90'erne og har været venner siden. De havde længe snakket om at skrive sange sammen, og samtidig havde Adam og James Iha i mange år turneret, indspillet og produceret sammen.

De tre gik sammen for at skrive nogle sange, der ville sætte Taylors letgenkendelige stemme op imod nogle larmende guitarer, hvor de blandede powerpop, rock og new wave med en mere moderne lyd. "Vi snakkede om alt fra The Buzzcocks til The Knack, og naturligvis Cheap Trick", udtaler James Iha.

Derefter blev målet at finde en trommeslager, der kunne spille som Bun E. Carlos fra netop Cheap Trick, og efter at have snakket om forskellige muligheder tog de chancen og kontaktede manden selv. Både Smashing Pumpkins og Fountains Of Wayne har delt scener med Cheap Trick, så han bad om nogle demoer og sagde derefter ja tak til jobbet.

Resultatet er blevet et debutalbum, der udsendes 21. april, men allerede nu kan man få sig en smagsprøve. Gruppen har nemlig allerede skudt musikvideoer til sangene "Kind Of A Girl" og "Messing With My Head", der passer ganske fint på ovennævnte beskrivelse af inspirationskilder. Nogle sekunder fra begge videoer er blevet klippet sammen til et lille promoklip, der kan ses her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA