x

INXS svarer på tiltale

INXS svarer på tiltale

I går kunne vi reportere, at J.D. Fortune i et interview med det canadiske fjernsynsprogram Entertainment Tonight udtalte, at han var blevet fyret af INXS med et simpelt håndtryk i en lufthavn i Hong Kong, men nu har bandet udsendt en pressemeddelelse, hvor de stiller sig uforstående overfor forløbet og kalder episoden i lufthavnen "et mysterium".

Bandets creative director Chris Murphy siger om Fortunes udtalelser til canadisk tv: "Vi er ikke kun chokerede over påstandene, selv stedet hvor den påståede episode skulle have fundet sted, er et mysterium for bandet." Men han benægter dog ikke, at J.D. Fortune ikke længere er en del af det australske band.

Chris Murphy lægger i pressemeddelsen meget vægt på, at han er irriteret over og ikke forstår Fortunes ufordelagtige fremstilling af de originale bandmedlemmer, som Murphy fastholder er nogle af de rareste mennesker i verden. At sangeren J.D. Fortune i hvert fald ikke i et stykke tid har været og i fremtiden ikke kommer til at være forsanger i INXS fremgår af pressemeddelelsen, men der var før Fortunes udtalelser planer om at arbejde sammen med ham:

"Bandet har altid fastholdt over for mig, at Fortunes ydelser måske kunne anvendes igen, når INXS turnérer næste gang. Han var faktisk den næste på listen over folk, jeg ville ringe til i forbindelse med et meget stort indspilningsprojekt, som jeg i øjeblikket er ved at smække sammen for INXS. Nu har jeg vel ingen grund til at ringe til ham," udtaler Chris Murphy.

J.D. Fortune kom med i INXS som afløser for den afdøde forsanger Michael Hutchence i 2005 efter at have vundet reality-programmet "Rock Star: INXS".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA