x

The Roots som husorkester

The Roots som husorkester

Det Philadelphia-baserede hiphop-band The Roots kommer til at skulle fungere som husorkester i forbindelse med det kommende tv-program "Late Night with Jimmy Fallon", der vil bestå af komiske såvel som musikalske indslag samt interviews med kendte og vil debutere den 2. marts på NBC, og samtidig er bandet ved at arbejde på et nyt album.

På en pressekonference udtrykker trommeslager Ahmir "?uestlove" Thompson og rapperen Tariq "Black Thought" Trotter, at de ser frem til den nye udfordring, der nok utvivlsomt sætter bandet ind i en mere mainstream-kontekst end tidligere."Dette er ikke enden på en sætning. Det er blot endnu et trin; tid til en ny udfordring. Dette vil vise, at der absolut ikke er nogen udfordring eller forhindring, vi ikke kan mestre," udtaler Thompson.

I forbindelse med showet kommer The Roots til at spille både rock, disco, soul, hiphop og 80er-pop, men forberedelserne til programmet med Jimmy Fallon har taget meget af deres tid, og derfor går processen med det nye album ikke så hurtigt for tiden. Gruppen kommer til at være backing for showets gæstende musiknavne, så som for eksempel Ludacris, og ud over musikken skal bandmedlemmerne muligvis også medvirke i nogle komikindslag.

Indspilningerne til det nye album med de Gammy-vindende The Roots gik igang for et par uger siden, men i øjeblikket koncentrerer de sig hovedsagligt omkring deres rolle på "Late Night with Jimmy Fallon".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA