x

The Setting Son udgiver nyt album

The Setting Son udgiver nyt album

Frontmanden og sangskriveren Sebastian T.W. Kristensen og resten af The Setting Son er klar til at udgive deres andet album, der kommer til at hedde "Spring Of Hate" og udkommer den 20. april. Inden albumudgivelsen kan man høre smagsprøver på den nye plade ved i alt fire koncerter, hvoraf to af dem bliver som opvarmning for svenske Dungen i Ålborg og Århus.

"Spring Of Hate" er produceret af Lorenzo Woodrose (Baby Woodrose), som eksklusivt kommer til at sidde bag trommesættet for The Setting Son ved de to koncerter i Jylland. The Setting Son spiller desuden et par gratis koncerter i København op til udgivelsen af det nye album.

Den første single fra opfølgeren til det selvbetitlede debutalbum fra 2007 hedder "Soulmate", og den udkommer som download den 2. marts. Ifølge en pressemeddelelse, skulle det nye materiale fra The Setting Son lyde mere som en gruppe end som Kristensen med et backing-band. Men uanset hvad, bliver der i hvert fald referencer til 60ernes garage-rock, psykedelisk pop, solbeskinnet surf og melankoli.

Tider og steder for de fire koncerter ser således ud:

12.03.09 – Studenterhuset, Aalborg (support for Dungen)

13.03.09 – Voxhall, Aarhus (support for Dungen)

27.03.09 – Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, KBH V (fri entré)

17.04.09 – Drone Bar, Nørrebrogade 184, KBH N, Release party & koncert (fri entré)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA