x

Steven Page forlader Barenaked Ladies

Steven Page forlader Barenaked Ladies

Den 38-årige sanger i Barenaked Ladies, Steven Page, har besluttet sig for at forlade bandet efter i juli sidste år at være blevet arresteret for kokainbesiddelse. På gruppens officielle webside fremgår det, at beslutningen er taget i fællesskab med resten af bandet.

Page blev 11. juli 2008 arresteret i en lejlighed i New York for besiddelse af kokain, og i oktober fik han en betinget dom, der vil blive slettet, hvis han holder sig stoffri i seks måneder. Indtil videre har arrestationens eneste konsekvens været, at bandet aflyste et show, de skulle have spillet til en Disney-relateret begivenhed, men nu har Steven Page altså valgt at forlade gruppen.

Frontmanden har tidligere udsendt et enkelt soloalbum, "The Vanity Project" fra 2005, hvor alle undtagen en sang var skrevet sammen med Stephen "Tin Tin" Duffy, der de senere år også har skrevet en del sammen med Robbie Williams, og på gruppens webside kan man læse, at Page nu vil fokusere på soloprojeker og muligheder i teaterverdenen.

I den fælles meddelelse fra bandet ønsker de forskellige parter hinanden held og lykke med fremtiden og fortæller, at Barenaked Ladies vil gå i studiet til april og tage på turné til efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA