x

Nyt Wilco-album til juni

Nyt Wilco-album til juni

Vi har for nylig fortalt lidt om den kommende live-dvd og det derpå følgende studiealbum fra amerikanske Wilco, og nu er der lidt flere detaljer fra den americana-orienterede gruppe under ledelse af sanger og sangskriver Jeff Tweedy.

18. april udsender de live-dvd'en ”Ashes Of American Flags”, optaget på deres amerikanske 2008-turné, og til juni udgiver de så deres sjette studiealbum, opfølgeren til 2007's ”Sky Blue Sky”. Et album, der i øvrigt har været blandt de mest spillede på GAFFA-kontoret de sidste par år.

I et nyhedsbrev til deres fans fortæller Wilco: ”Vi gør store fremskridt på vores kommende album, der snart får en titel. Vi har fået dem nedfældet på loftet med Jim Scott (tidligere samarbejdspartner, også kendt for produktioner for Whiskeytown, Kathleen Edwards, Matthew Sweet med flere, red.), og de er lige ved at være klar til at blive mikset. Vi har skrevet albummet ind i kalenderen for en udgivelse i juni.”

Wilco har dog også tid til at tage på en amerikansk turné med start i Burlington, Vermont 26. marts og afslutning 25. april i New Orleans. Herefter tager de på en turné til Spanien, inden de vender tilbage til USA i juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA