x

Copenhagen Jazzhouse starter ny klub

Copenhagen Jazzhouse starter ny klub

I morgen aften, lørdag den 28. februar, starter Copenhagen Jazzhouse sin nye månedlige klub Dejavu, der har de to lokale dj’s og vinyl samlere Allan Skov og Anders Peter aka DJ Wunderbaum aka SoulAnders ved roret, og de byder på dancefloor jazz, 60'er soul, hiphop, funk og afrobeat, og de to dj's mikser såvel nyt som gammelt ind i deres dj-sets.

De to herrer har spillet stort set over hele Europa med deres dj-sets og genfødte den legendariske århusianske jazz-klub Professor Bop på Vega Lounge i en periode på 12 måneder i 2005 med gæste-dj’s som Freddie Cruger, Dom Servini, Quantic, Mad Mats, Sten Jørgensen med mere.

Allan Skov er dedikeret samler af organisk soul og funk 45’s og er den ene halvdel af Copenhagen Soulclub. Han har over det sidste års tid delt decks med dj’s som Nicola Conté, Keb Darge, Paul Weller, Eddie Piller, Andy Smith, Aaron Jerome, Dom Servini og Quantic med flere.

SoulAnders (Anders-Peter Andreasen) er et velkendt ansigt på den danske dj-scene. Han har medarrangeret Future Sound of Jazz under Copenhagen Jazzfestival og kørt natklubben Professor Bop i Århus, samt åbnet Stereo Bar. Lige nu medvirker han i grupperne Povo og Kendra Lou & The Miracles og har desuden lige sammensat jazz-opsamlingen "On the Spot Vol 2" med fokus på dansk jazz fra 60’erne.

Den første udgave af Dejavu løber af stablen i morgen aften, hvor dørene åbnes klokken 22:00 med gratis entré indtil klokken 23:00 - derefter koster det 65 kroner at komme ind.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA