x

Rock Hard Power Spray-sanger vært på MTV

Rock Hard Power Spray-sanger vært på MTV

Mattias Hundebøll har de senere år gjort sig mest bemærket som sanger i punkrockgruppen Rock Hard Power Spray, men fra i dag kan også skrive tv-vært på sit visitkort. Han skal nemlig sammen med Christine Roloff være vært på MTV’s nye musikprogram Transistor, der har premiere i dag, mandag den 2. marts klokken 14.30.

Hundebøll og Roloff vil om eftermiddagen på alle hverdage spille videoer med aktuelle kunstnere, modtage seerønsker og interviewe de mest markante aktuelle danske og udenlandske navne. Ifølge MTV tilsat deres markante holdninger til musik og forkærlighed for vidt forskellige genrer.

Mattias Hundebøll er 26 år gammel og blev for alvor kendt, da hans gruppe Rock Hard Power Spray i 2005 vandt den internationale udgave af musikkonkurrencen Emergenza. Året efter udgav gruppen sit debutalbum ”Commercial Suicide” og i 2008 ”Trigger Nation”. De to album fik henholdsvis fire og fem stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud og også pæne anmeldelser mange andre steder.

Før musikkarrieren for alvor tog fart, læste Hundebøll medievidenskab og journalistik i tre år på SDU i Odense, og nu kan han altså få dyrket den interesse i sit nye job. Privat hører Mattias musik i næsten alle døgnets 24 timer – og ejer i øvrigt ikke et tv.

Mattias Hundebøll er kendt for sine skarpe meninger, som nu altså også kommer til udtryk i det nye MTV-program. Da Roskilde Festival i 2006 sagde nej tak til at præsentere Rock Hard Power Spray, lancerede gruppen et ”Fuck Roskilde”-badge, man kunne købe i deres webshop. Dengang sagde Hundebøll blandt andet følgende til GAFFA.dk:

"De synes simpelthen, vi er et lorteband. Jeg har en mail, hvor der står, at de ikke kan se noget som helst potentiale i Rock Hard Power Spray. Men de har ikke haft lyst til at møde op og se os, selv om de både har været inviteret til store koncerter på Rust, Vega og Pumpehuset. Og så de har sagt, at de ikke gider booke et band, der ikke eksisterer om et år." Og det var som sagt i 2006.

Den 23-årige tidligere model Christine Roloff startede sin karriere på MTV som produktionsassistent på MTV Lush i 2005 og blev siden redaktør på MTV News samt Download Chart. I 2008 debuterede Christine som vært på MTV News og Sunday Supreme. Hendes musiksmag spænder ifølge MTV fra Britney Spears til Mew, altså en lidt blødere afdeling end Mattias Hundebølls orkester. Privat studerer hun tv- og medietilrettelæggelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Programmet er sponseret af TDC PLAY.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA