x

Camille Jones på Danmarksturné

Camille Jones på Danmarksturné

Camille Jones har haft god vind i sejlene de senere år, ikke mindst efter at den hollandske dj Fedde Le Grand remixede hendes sang ”The Creeps”. Camille Jones udgav i efteråret sit tredje album, ”Barking Up The Wrong Tree” og gav i den forbindelse enkelte koncerter i Danmark. Nu drager hun så ud på en længere Danmarksturné med start i Helsingør 12. marts og afslutning 4. april i Pakhuset i Århus.

Camille Jones udgav i 2000 sit selvbetitlede debutalbum, hvorfra ”Nothing Comes From Nothing” blev så stort et hit, at Gyldendals satirehæfte Blæksprutten forsøgte at gøre sig lystig over titlen (”Ingenting kommer af ingenting – det lader sig høre”). I 2004 udgav hun opfølgeren ”Surrender”, hvorfra singlen ”The Creeps” i første omgang blev et mindre hit.

Da den hollandske dj Fedde Le Grand et par år senere remixede ”The Creeps”, blev sangen imidlertid et kæmpehit i mange lande, ikke mindst i England, hvor remixet i 2007 nåede toppen af dance-hitlisten og en syvendeplads på den almindelige singlehitliste. Singlen har til dato solgt over 250.000 eksemplarer og sendt Camille Jones rundt til koncerter og dj-events i både Europa, USA og Australien.

I efteråret 2008 udgav Camille Jones så albummet ”Barking Up The Wrong Tree”, hvorfra singlen ”Difficult Guys” indtil videre er blevet et pænt hit på P3. Albummet blev nomineret til en Danish Music Award i kategorien ”Bedste Electronica Album”. Da showet blev afviklet i lørdags, var det dog Mike Sheridan, der løb med prisen for sit album ”I Syv Sind".

Lineuppen på Camille Jones’ Danmarksturné er som følger:
Camille Jones: Sang
Thor Madsen: Laptop
Abdullah S: Keyboard
Kristoffer Sjelberg: Trommer
Copyflex: Sampler og trommemaskine
Visuals: Frederik Hilmer

Turnéen går til følgende byer:
12.3. Toldkammeret - Helsingør
13.3. Musikhuset - Slagelse
14.3. Vega - København
19.3. Godset - Kolding
20.3. Fermaten - Herning
21.3. Kulisselageret -Horsens 
27.3. Portalen - Greve
28.3. Bygningen - Køge
02.4. Kulturhuset - Grenå
03.4. Paletten - Viborg
04.4. Studenterhus Århus, Pakhuset - Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA