x

Whitesnake til Train

Whitesnake til Train

Den melodiske hardrockgruppe Whitesnake med David Coverdale i front udgav sidste år albummet "Good To Be Bad", deres første i 11 år, og spillede både i Vega og KB Hallen i København. Nu giver de så koncert vest for Storebælt. Nærmere betegnet på Train i Århus 1. juni.

Whitesnake blev dannet i 1977 af David Coverdale, der tidligere havde været sanger i Deep Purple. De albumdebuterede året efter med "Snakebite" og fik op gennem firserne store hits som især "Here I Go Again", "Is This Love?" og "Still Of The Night".

GAFFAs anmelder Keld Rud var ganske godt tilfreds med albummet "Good To Be Bad", som han tildelte fire stjerner og blandt andet følgende ord: "... sange som 'Call On Me', 'Can You Hear The Wind Blow?' og 'A Fool In Love' rocker hårdt, samtidig med at de leverer det ene slidstærke omkvæd efter det andet. Ballader er der naturligvis også i rig målestok, og de er gudskelov ikke alt for sukkersøde."

De to koncerter fik også pæne anmeldelser - den første hele fem stjerner og den anden fire. I den femstjernede anmeldelse fra Vega skrev GAFFAs Rasmus Heide blandt andet følgende:

"Fem stjerner for en utrættelig underholdningsværdi, et veltilrettelagt show og en opdateret sætliste med afsæt i nye numre. Den baldrede stemme og de gamle numre alene havde knapt trukket tre stjerner."

Billesalget til koncerten begynder onsdag den 4. marts på train.dk og i landets Stereo Studio-forretninger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA