x

Nyt Niarn-album lige om hjørnet

Nyt Niarn-album lige om hjørnet

Det er nogen tid siden, vi foromtalte Niarns aktuelle hitsingle "Undskyld (Jeg Var Fuld)" og sagde, at han ville udgive et nyt album i begyndelsen af 2009. Nu er der sat dato på udgivelsen, og albummet med titlen "Rød Aalborg" er faktisk lige om hjørnet. Nærmere betegnet udkommer det mandag den 9. marts.

Albummet kommer med en medfølgende dvd med den hjemmelavede og ifølge Niarns pr-kvinde "hudløst ærlige" dokumentarfilm "Rød Aalborg - The Movie".

Om det nye album udtaler Niarn:
"Man kan sige, at 'Rød Aalborg' behandler de mere almindelige aspekter i mit liv. Der er også livs- og samfundsanskuelser, som jeg ikke pillede ved før i tiden. Før pillede jeg mig jo kun i navlen".

"Rød Aalborg - The Movie" varer en time og starter i pladestudiet, hvor dele af albummet er skabt. Den ender samme sted "i knap så ædru tilstand", som pladeselskabet beskriver det, efter en tur forbi blandt andet Amsterdam, Grønland, Tenerife.
 
Niarn debuterede i 2004 med albummet "Årgang '79", hvorfra især "Dobbelt A" blev et stort hit. I 2006 udgav han toeren "Antihelt", hvorfra ikke mindst titelnummeret blev et pænt hit. I begge tilfælde var GAFFAs anmelder Christian Grubert dog lettere forbeholden og uddelte tre ud af seks stjerner.

Videoen til "Undskyld (Jeg Var Fuld)" er i øvrigt blevet afspillet over 300.000 gange på YouTube. Du kan se videoen her.

I GAFFAs martsnummer, der er på gaden torsdag den 5. marts, kan du læse et stort interview med Niarn, der svarer på de samme spørgsmål, vi har stillet til ligeledes albumaktuelle Jokeren.

Du kan i øvrigt se et par trailers til det nye album på YouTube.

Kort trailer

Lang trailer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA