x

The Dreams giver autografer

The Dreams giver autografer

Det populære færøske pop/punk/emo-band The Dreams har netop genudgivet deres andet album, "Den Nye By", som egentlig udkom i 2008, men nu er blevet genudsendt med tre nye numre og en dvd med live-sange og ekstramateriale.

Og gruppens mange fans i Københavnsområdet og dem, der gerne vil tage ud på en lille rejse for at møde idolerne, bør allerede nu begynde at få sat året og lagt eyelineren. The Dreams gæster nemlig Fona i Frederiksberg Centret torsdag den 5. marts klokken 16-17 for både at give en akustisk minikoncert og give autografer og hilse på deres danske fans.

The Dreams mødte hinanden på Færøerne og har spillet sammen siden 2004. I 2006 udgav de albummet "Tazy" med genindspilninger af færøske klassikere. I 2006 flyttede de til Danmark og mødte produceren Chief 1 (eks-Rockers By Choice, producer for blandt andre Bryan Rice, Basim, Christina Groth og mange andre), som de siden har arbejdet tæt sammen med.

I 2008 udgav de så albummet "Den Nye By", som har givet dem tre store hits med henholdsvis "Lad Mig Være", "Himlen Falder/Helvede Kalder" og førnævnte "Backstabber", der alle har toppet Boogie-listen, "Backstabber" i hele ti uger, hvilket er en rekord. "Lad Mig Være" var også The Dreams' bidrag til det danske Melodi Grand Prix 2008, hvor sangen blev nummer fire. The Dreams endte også i top fem i tre kategorier, da GAFFAs læsere i januar kårede årets navne. Singlen "Backstabber" blev nummer tre på listen over årets danske hits, gruppen blev nummer fire på listen over årets danske grupper, og albummet "Den Nye By" fik en femteplads på listen over årets danske albums.

The Dreams er for tiden i gang med en Danmarksturné, der bringer dem til følgende byer:
05.03 The Rock, København
06.03 Mantziusgården, Birkerød
07.03 Sønderborghus, Sønderborg
13.03 Greve Ungdoms Center, Greve
27.03 Helle Hallen, Agerbæk
03.04 Ungdommens Hus, Fredericia
04.04 Klauzdal, Herlev
10.04 Posten, Odense
11.04 Train, Aarhus
25.04 Månen, Haderslev
01.05 Kulturfabrikken, Nykøbing F
02.05 Skråen, Aalborg
15.05 Godset, Kolding

The Dreams på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA