x

Balstyrko giver koncert

Balstyrko giver koncert

I weekenden kunne man til Danish Music Awards 2009 for første gang opleve den hypede trio Balstyrko live, da de spillede to numre fra debutalbummet "Jagten Paa Noget" til showet i Glassalen i Tivoli.

Men nu er der mulighed for at opleve Balstyrko folde sig yderligere ud, når de fredag 6. marts fejrer udgivelsen af debutpladen med en koncert i Vega Natklub. Før og efter koncerten med Balstyrko vil dj's Tue Track og Ra$ Money sørge for den festlige stemning i natklubbens Sal, mens man i Vegas Lounge kan dyrke de elektroniske specialiteter sammen med Kasper Bjørke og DJ Eif.

Balstyrko udsendte "Jagten Paa Noget" mandag 1. marts, og her på GAFFA var der ikke tvivl om, at det nye projekt med Blæs Bukki, Ane Trolle og Ormen er en øjeblikkelig succes.

"Jagten Paa Noget må kandidere til årets mest stemningsfulde danske plade, og man kunne håbe på, at Balstyrko blev belønnet for deres musikalske vovemod med folkelig succes".

Sådan skrev GAFFAs anmelder i en femstjernet anmeldelse, og hvordan det lyder live kan man altså opleve i Vega Natklub 6. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA