x

The William Blakes inviterer Peter Viskinde med i bandet

The William Blakes inviterer Peter Viskinde med i bandet

Som vi har skrevet om flere gange, har Big Fat Snake fyret guitaristen Peter Viskinde, der ellers var med til at danne bandet tilbage i 1991, grundet kunstneriske uoverensstemmelser. Peter Viskinde har svaret igen ved at udsende sit kommende soloalbum under navnet Big Fat Snake, idet han mener at have retten til bandnavnet.

Nu har historien taget en ny og noget overraskende drejning, idet den noget yngre gruppe The William Blakes alias Kristian Leth, Frederik og Fridolin Nordsø og Bo Rande, i øvrigt aktuelle med deres andet album, "Dear Unknown Friend", i et åbent brev opfordrer Peter Viskinde til at træde ind i The William Blakes.

Det åbne brev er sendt til GAFFA, og vi citerer det her i sin helhed:

"Kære Peter,

Det er kommet mig for øre, at du har sagt farvel til Big Fat Snake. Grunden skulle blandt andet være, at du ikke gider nørkle med indspilningen af pladerne, mens resten af bandet gerne vil "stå i studiet kl. halv fire om morgenen" ifølge Anders Blichfeldt.

Det er jo en klassisk tvist i et band som jeres, der har spillet sammen i så mange år. Og det er blandt andet sådan nogle opgør, vi har forsøgt at undgå i vores orkester The William Blakes.

Derfor vil vi gerne - med største ydmyghed - invitere dig med i The William Blakes. Vi har samme holdning til musikken - vi indspiller pladerne på en uge - og vi er færdige med den periode af vores liv, hvor vi nørklede med musikken klokken halv fire om morgenen.

Vi ville være beærede over at få en så erfaren guitar med på holdet, specielt en som dig, med en fortid i den eksperimenterende rock og Danmarks rytmiske aner (her tænker jeg selvfølgelig på Malurt).

Derudover ville det passe os helt formidabelt at få et medlem med en decideret kapital. Vi har nemlig så mange store planer, vi gerne vil realisere. Men lad os gå mere ind i det, når det bliver aktuelt.

Med oprigtige hilsener,

Kristian Leth

På vegne af The William Blakes"

GAFFA hører naturligvis gerne fra Peter Viskinde om, hvorvidt han har tænkt sig at tage imod det generøse tilbud.

The William Blakes på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA